StoryEditor

Zoznámte sa s novými notebookmi MagicBook a slúchadlami Magic Earbuds od HONORu

11.05.2020, 00:00
HONOR zahájil predaj novej série notebookov MagicBook, ktoré sľubujú až 10-hodinovú výdrž na jedno nabitie, a bezdrôtových slúchadiel Magic Earbuds s aktívnym potlačením zvukov.

HONOR prichádza na európsky trh s novou kategóriou produktov
HONOR sa prvýkrát predstavuje na európskom trhu aj v segmente notebookov, a to rovno s veľmi nadupanými produktami – so sériou MagicBook 14 a 15. Notebooky sa totiž môžu pochváliť až 10-hodinovou výdržou na jedno nabitie, FullView displejom a rýchlym procesorom, ktorý zvládne akúkoľvek úlohu.

HONOR MagicBook 14 HONOR MagicBook 14 Honor Elegantný dizajn, tenké a ľahké telo a FullView displej
HONOR MagicBook 14 váži len 1,38 kg a v najsilnejšom bode má len 15,9 mm, čo zaisťuje absolútnu kompaktnosť a prenosnosť. Jeho kostra je vyrobená z kvalitného hliníka, takže je aj veľmi odolný. Na európskom trhu ho dostanete vo farebnom variante Space Gray, ktorý dopĺňa azúrovo modré ohraničenie, čo vytvára naozaj magický a moderný vzhľad. HONOR MagicBook 14 má ultra tenký rámček, vďaka ktorému je pomer displeja k telu notebooku až 84 %. Displej má FullHD rozlíšenie 1980 x 1080 pixelov, ktoré znižuje odraz svetla na LCD, a vy si tak môžete užiť kvalitný obraz aj pri priamom slnečnom žiarení. Certifikácia TÜV Rheinland zase zaručuje, že displej znižuje modré svetlo, a je tak menej nebezpečný pre vaše oči.

HONOR MagicBook 15 HONOR MagicBook 15 Honor

Výdrž batérie až 10 hodín a funkcia Magic-Link 2.0
HONOR MagicBook 14 poskytuje veľkú batériu s hustotou energie 56 Wh, vďaka ktorej laptop vydrží pri bežnej práci až 10 hodín na jedno nabitie. MagicBook vás nesklame ani počas ciest, keď práve nemáte po ruke zásuvku. Kompaktná 65 W rýchlonabíjačka typu C nabije prístroj už za 30 minút. Nabíjačka je taktiež vybavená mechanizmom proti prehriatiu, ktorý okamžite zastaví nabíjanie, ak je to nutné.

Séria laptopov HONOR MagicBook poskytuje originálnu technológiu Magic-Link 2.0, vďaka ktorej môžu vlastníci telefónov HONOR a Huawei jednoducho prenášať súbory medzi laptopom a smartfónom. Magic-Link 2.0 umožňuje zdieľať obrazovku smartfónu a súbory priamo na vašom MagicBooku. Všetko ovládate pohodlne pomocou klávesnice a myši.

HONOR MagicBook 14 HONOR MagicBook 14 Honor

Nová éra bezpečnosti a nadštandardný výkon
MagicBook 14 stelesňuje nielen nadčasový vzhľad, ale aj neuveriteľný výkon, ktorý zaisťuje procesor Ryzen 5 3500U, dvojkanálová RAM DDR4 a grafická karta Radeon Vega 8. Pri práci sa tak môžete tešiť z plynulého a rýchleho výkonu pri akejkoľvek úlohe. Notebook disponuje aj ultra rýchlou SSD pamäťovou jednotkou Pcle NVMe, ktorá je až päťkrát rýchlejšia než štandardná SSD. Pri zapnutí tak môžete začať okamžite pracovať s viacerými aplikáciami. MagicBook 14 sa môže pochváliť aj svojou bezpečnostnou stránkou, predovšetkým vyskakovacou kamerou, ktorá je diskrétne ukrytá v klávesnici medzi tlačidlami F6 a F7. V prípade potreby stačí jednoducho stlačiť tlačidlo a kamera vyskočí. Medzi ďalšie bezpečnostné prvky patrí biometrické zabezpečenie pomocou odtlačkov prstov, ktoré je spojené priamo so zapínacím tlačidlom. Táto metóda je jednou z najlepších z hľadiska zabránenia neoprávneného prístupu do zariadenia.

Notebooky je možné kúpiť za 599 EUR.

HONOR Magic Earbuds HONOR Magic Earbuds Honor

HONOR Magic Earbuds: vodotesné a bezdrôtové slúchadlá
Magic Earbuds sú určené predovšetkým fanúšikom fitness, ktorí chcú zažiť bezpečný a ničím nerušený tréning. Trojitý vstavaný mikrofón zaznamenáva okolité ruchy a hybridná technológia vyhodnocuje, ako veľmi sú rušivé a na základe toho ich efektívne eliminuje. Vychutnať si tak môžete vysoko kvalitné telefonovanie a nerušené počúvanie hudby.

HONOR Magic Earbuds HONOR Magic Earbuds Honor

​Slúchadlá podporujú Bluetooth 5.0, takže ich spárujete aj s inými značkami telefónov. Disponujú aj inteligentnou detekciou nosenia. Magic Earbuds sú schopné zistiť, či sú nasadené, a na základe týchto informácií sa potom automaticky zapnú, spustia alebo pozastavia prehrávanie hudby. Mimoriadnu kvalitu basov si môžete užívať naplno až 3,5 hodiny, a ak máte plne nabité puzdro, získate energiu na ďalších 13 hodín počúvania. Nabitie na 100 % trvá približne 1,5 hodiny, a to pomocou USB kábla typu C.

Dostupné sú vo farbe Pearl White za 119 EUR.

HONOR Magic Earbuds_Pearl White HONOR Magic Earbuds_Pearl White Honor

Viac informácií sa dozviete na www.hihonor.com/sk.

 

(PR)

01 - Modified: 2021-04-05 14:10:44 - Feat.: - Title: Premýšľate nad kúpou smart hodiniek? Tu je výber z tých najlepších 02 - Modified: 2018-05-16 14:02:31 - Feat.: - Title: Číňania ukázali novinku. Od značky, ktorú vytvorili na to, aby luxus predávala lacno 03 - Modified: 2018-04-19 16:49:29 - Feat.: - Title: Nový smartfón Honor 10 je tu s nápadným dizajnom aj umelou inteligenciou 04 - Modified: 2018-04-06 14:53:09 - Feat.: - Title: Duálny fotoaparát aj výrez v displeji - toto nebude chýbať v novinkách známych výrobcov
menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
02. máj 2024 11:29