Kapitál na obchodovanie s nehnuteľnosťami poskytujeme partnerom po celom Slovensku už takmer 10 rokov. Martin Fodor, CEO a zakladateľ BizPartner GroupBizPartner Group
StoryEditor

3 spôsoby, ako obchodovať s nehnuteľnosťami efektívnejšie a rýchlejšie

22.01.2024, 00:00

Každý, kto sa pohybuje v oblasti obchodovania s nehnuteľnosťami, vie, aké to môže byť vzrušujúce a odmeňujúce. Realitná činnosť, obchodovanie s nehnuteľnosťami a realitný development prináša možnosť získať veľmi atraktívne výnosy. V tomto článku vám predstavíme tri spôsoby, ako v spolupráci so skupinou BizPartner Group rýchlo a efektívne naberať, predávať a obchodovať s nehnuteľnosťami.

Kapitál pre vaše obchody s nehnuteľnosťami

Máte cit a skúsenosti pre obchod s nehnuteľnosťami, poznáte svoj lokálny realitný trh, no nemáte na obchodovanie potrebný kapitál? Unikajú vám atraktívne príležitosti, ktoré ste nútení posúvať ďalej? Využite služby financovania realitných obchodov od BizPartner Group.

Ak viete o zaujímavej príležitosti na kúpu nehnuteľnosti, dokážete ju zhodnotiť a následne so ziskom predať, BizPartner Group vám poskytne až 80% prostriedkov na kúpu a je len na vás, koľko na obchode dokážete zarobiť. Financujú obchody s rezidenčnými a komerčnými nehnuteľnosťami, pozemkami, no rovnako aj rekonštrukcie a výstavbu. Pre viac informácií kliknite sem.

Flexibilné možnosti predaja nehnuteľnosti

Jednou z najnáročnejších činností maklérov je získavanie klientov a naberanie nehnuteľností do portfólia. Makléri, ktorí s BizPartner Group spolupracujú, sa od svojej konkurencie odlišujú napríklad aj flexibilnejšími možnosťami financovania. Okrem štandardného predaja v hotovosti alebo prostredníctvom hypotéky dokážu nehnuteľnosť ponúknuť na prenájom s odkúpením neskôr, čo im výrazne rozširuje okruh potenciálnych kupujúcich.

Ide o službu, ktorú BizPartner Group prevádzkuje už od roku 2013 a pomáha ňou klientom, ktorí si našli vysnívanú nehnuteľnosť, no v danom momente ju nevedia odkúpiť štandardným spôsobom. Vďaka tejto službe si dokážu nehnuteľnosť najskôr prenajať a odkúpiť aj o niekoľko rokov neskôr.

Ak ako maklér máte záujemcu, ktorý chce nehnuteľnosť odkúpiť prostredníctvom prenájmu s neskorším odkúpením, nehnuteľnosť pre klienta kúpia a za vopred dohodnutých podmienok mu ju prenajmú a podržia až do doby, kým ju nebude vedieť odkúpiť. Predávajúci tak získa predajnú cenu okamžite, a rovnako tak maklér, plnú časť svojej dohodnutej provízie. Pre viac informácií kliknite sem.

image
Shutterstock

Peniaze z predaja nehnuteľnosti okamžite

Ďalšou zaujímavou službou je “Okamžitý predaj nehnuteľností bez znižovania ceny”. Je to služba, pre predávajúcich, ktorí potrebujú peniaze z predaja nehnuteľnosti okamžite, no zároveň nechcú znižovať jej cenu a radšej by obdobie nižšieho dopytu prečkali.

V tomto prípade skupina BizPartner Group nehnuteľnosť odkúpi od predávajúceho za 80% z očakávanej ceny a maklérovi alebo pôvodnému majiteľovi umožní pokračovať v predaji za pôvodne očakávanú alebo dokonca aj vyššiu cenu. Doplatok zvyšnej časti ceny predávajúci získa bezprostredne po jej úspešnom predaji konečnému zákazníkovi. Pre viac informácií kliknite sem.

Vďaka spolupráci s BizPartner Group si môžete výrazne rozšíriť svoje možnosti a okruh potenciálnych klientov. Zároveň, dokážete riešiť neštandardné situácie, a tým si získať sympatie svojich klientov. Pre viac informácií navštívte webovú stránku www.finance.bizpartnergroup.com.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
28. apríl 2024 04:31