StoryEditor

Rešpektuj seba aj okolie. JTI dáva možnosť voľby a prichádza na trh s revolučnou novinkou Ploom X

08.03.2024, 00:00

Ľudia čoraz viac vyhľadávajú alternatívy ku klasickému fajčeniu, pretože chcú viac rešpektovať seba, ale i okolie. Vývojári spoločnosti JTI preto roky pracovali na novom nahrievacom zariadení Ploom X Advanced, ktoré teraz prichádza na Slovensko. Do revolučnej novinky zapracovali najvyššie očakávania od spotrebiteľov, čím ho zaradili medzi špičku spomedzi elektronických zariadení na trhu.

Slovenskí spotrebitelia v čoraz väčšej miere vyhľadávajú alternatívy k fajčeniu klasických cigariet. Dopyt po nahrievacích zariadeniach stúpa, pretože fajčiari chcú byť zodpovednejší a podporovať vyšší rešpekt nielen voči sebe, ale i voči okoliu. Spoločnosť JTI preto vníma zmeny postoja fajčiarov, ktorým prekáža silný zápach či popol z cigariet. Spoločnosť sa mení a roky preto JTI vyvíjala zariadenie Ploom X Advanced, ktoré má v sebe zapracované najvyššie očakávania spotrebiteľov od alternatívy, ktorá nesie potenciálne nižšie zdravotné riziká i ekologickejší prístup. Ponukou tak dáva spotrebiteľom na výber medzi klasickým fajčením a  novinkou, ktorá sa radí medzi revolučné špičky v zariadeniach na vapovanie.

image
JTI

Aj fajčiarom prekáža v spoločnosti cigaretový dym. Pri Ploom X rešpektujete ostatných

Ak sa fajčiari rozhodnú pre zodpovednejšiu zmenu, ide o  postoj, ktorý je v súlade s hodnotami firmy JTI. Požívaním zariadenia Ploom X spotrebitelia rešpektujú ostatných a ukazujú zodpovednejší prístup voči sebe i svojmu okoliu. Ploom X má oproti iným produktom na trhu výhodu v tom, že náplň zahrieva zvonku, pričom tá neprichádza do priameho kontaktu so zdrojom tepla. Vďaka tomu sa nepripaľuje, takže nevzniká nepríjemný zápach. 

„Tí, ktorí už tento systém vyskúšali, na ňom oceňujú najmä to, že zachováva autentickú chuť bez nepríjemného zápachu, ktorý si spotrebitelia môžu s touto kategóriou výrobkov spájať,“ povedal Abdallah Simba, country manager JTI Slovak Republic.  

image
JTI

Obaly Ploom X využívajú materiál z recyklovaných PET fliaš

Celý ekosystém produktu je navrhnutý tak, aby Ploom X podporoval environmentálnu zodpovednosť. Obaly z Ploom X oproti klasickým cigaretám fungujú udržateľne, využívajú napríklad materiál z recyklovaných PET fliaš a vlákna z udržateľného lesného hospodárstva. Výrobca sa zároveň podieľa na systéme, v ktorom podporuje obce pri čistení verejných priestranstiev od odhodených filtrov.

Zariadenie Ploom X netreba často čistiť a jeho batéria má kapacitu, ktorá postačuje až na 20 použití.

image
JTI

Propagované produkty nie sú bez zdravotného rizika. Obsahujú nikotín, ktorý je vysoko návykový. Sú určené výlučne pre dospelých používateľov, ktorí majú aspoň 18 rokov.

image
JTI
menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
18. apríl 2024 16:10