StoryEditor

Anketa HN: Čo sa zlepšilo vo vašom živote?

18.09.2006, 00:00

Čo sa zlepšilo vo vašom živote?
Katarína, 17 rokov, študentka
- Nič. Zhoršil sa mi celkový názor na Slovensko, na situáciu a na život u nás po nastolení novej vlády.

Anton, 74 rokov, dôchodca
- Ako dôchodca nepociťujem, že by sa niečo podstatné zlepšilo, ale je fakt, že isté opatrenia, ktoré vláda teraz prijala, donútili napríklad zníženie ceny benzínu za ten mesiac o štyri koruny. Myslím si, že sa tiež podarilo čosi spraviť aj v bankách a ich poplatky sa mierne znížili. Je to určitý prospech pre občanov.

Anna, 48 rokov, invalidná dôchodkyňa
- Keď mi vrátia invalidný dôchodok, čo mi zobrali. Zobrali mi dvetisíc korún čistých, som po porážke. Dúfam, že na Slovensku je to konečne tak, že dodržia svoje slovo.

Peter, 24 rokov, analytik-konzultant
- Ukončil som školu, našiel som si veľmi uspokojivú prácu, pracujem v jednej konzultačnej firme. Je to najväčšia stredoeurópska firma, ktorá sa zaoberá Public affairs - parlamentným lobizmom, konzultáciami a radami veľkým nadnárodným spoločnostiam. Aj v osobnom živote som spokojný, mám veľmi krásnu priateľku už dlhšiu dobu. Niečo ostalo po starom, čo bolo dobré, a čo sa mohlo, sa zlepšilo.

Karin, 35 rokov, nemecká korešpondentka
- Najväčším prínosom je pre mňa moje dieťa. V pracovnom živote vidím zlepšenie v daniach, aj paušál pre živnostníkov je pre mňa prijateľnejší.

Georg, 62 rokov, dôchodca
- Som na penzii. Relatívne sa nesťažujem, ale štve ma jedno, že moja penzia každé štyri roky klesá o tri percentá.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
03. máj 2024 23:26