StoryEditor

Karhan do Viedne? Záujem má Rapid

13.06.2007, 00:00
Autor:
SITASITA
Rekordér v počte štartov za slovenskú futbalovú reprezentáciu (84 zápasov) i nemecký tím VfL Wolfsburg v najvyššej nemeckej súťaži (173 zápasov) Miroslav Karhan je v hľadáčiku klubu Rapid Viedeň. Pre rakúsky internetový portál Sportnet to prezradil športový riaditeľ zeleno-bielych Alfred Hörtnagl. "Nie sú to žiadne klebety. Mali sme už viacero rozhovorov - to môžem potvrdiť. Najbližšie dva či tri dni by mali priniesť rozhodnutie," uviedol Hörtnagl.

Rekordér v počte štartov za slovenskú futbalovú reprezentáciu (84 zápasov) i nemecký tím VfL Wolfsburg v najvyššej nemeckej súťaži (173 zápasov) Miroslav Karhan je v hľadáčiku klubu Rapid Viedeň. Pre rakúsky internetový portál Sportnet to prezradil športový riaditeľ zeleno-bielych Alfred Hörtnagl. "Nie sú to žiadne klebety. Mali sme už viacero rozhovorov -- to môžem potvrdiť. Najbližšie dva či tri dni by mali priniesť rozhodnutie," uviedol Hörtnagl.
Čoskoro 31-ročný stredopoliar sa v polovici mája po šiestich rokoch rozlúčil s Wolfsburgom a odvtedy si hľadá pôsobisko. Spomínal sa aj jeho slovenský "srdcový" klub Spartak Trnava.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
04. máj 2024 11:08