StoryEditor

Artmedia postúpila do semifinále

04.04.2007, 00:00
V úvodnom štvrťfinálovom stretnutí Slovenského pohára sa za bratislavským Starým mostom stretli momentálne dve najlepšie slovenské mužstvá. Z víťazstva a postupu do pohárového semifinále sa tešili domáci futbalisti Artmedie Bratislava, ktorý jednoznačne vyhrali nad Žilinou 3:0.

V úvodnom štvrťfinálovom stretnutí Slovenského pohára sa za bratislavským Starým mostom stretli momentálne dve najlepšie slovenské mužstvá. Z víťazstva a postupu do pohárového semifinále sa tešili domáci futbalisti Artmedie Bratislava, ktorí jednoznačne vyhrali nad Žilinou 3:0.
Od polovice prvého polčasu Žilinčania úplne ovládli stred poľa, paradoxne to však bola Artmedia, ktorá strieľala góly. V 32. min sa vydaril center domácemu Patrikovi Mrázovi, Tomáš Oravec prehlavičkoval domáceho obrancu a gólman Žiliny bol prvýkrát bezmocný. Neprešlo ani desať minút a lopta sa znovu ocitla v žilinskej sieti. O dvojgólové vedenie sa postaral záložník Branislav Fodrek, ktorého tečovaný priamy kop znamenal vedenie 2:0. O víťazovi zápasu a zároveň postupujúcom do semifinále tohto ročníka Slovenského pohára rozhodla 56. min. Rozhodca ukázal po súboji Fodreka s kapitánom Žiliny Zdenom Štrbom v šestnástke Žiliny na biely bod a sám faulovaný hráč so šťastím upravil na 3:0. Zdecimovaní hostia spod Dubňa sa už v ďalšom priebehu stretnutia takmer na nič nezmohli, naopak, viackrát mohli inkasovať ďalšie góly.

Artmedia Bratislava -- Žilina 3:0 (2:0)
Góly: 32´ Oravec 1:0, 41´ Fodrek 2:0, 57´ Fodrek 3:0
Diváci: 1 850
Postupuje: Artmedia

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
18. máj 2024 07:51