StoryEditor

Výprava San Marína na Slovensku, v piatok tréning v Dubnici

12.10.2007, 16:35
Autor:
SITASITA

Výprava futbalistov San Marína, ktoré bude v sobotu 13. októbra v Dubnici nad Váhom od 15.00 h súperom slovenskej reprezentácie v kvalifikačnom zápase D-skupiny o postup na ME 2008, pristála v piatok s približne hodinovým meškaním oproti pôvodnému plánu na letisku v Piešťanoch. "Z Rimini odcestovali neskôr, ale pri charterových letoch to niekedy tak býva," informoval agentúru SITA šéf medzinárodného úseku Slovenského futbalového zväzu Ivan Sochor. Podľa jeho slov sa zverenci trénera Giampaola Mazzu ubytovali v hoteli Most slávy v Trenčianskych Tepliciach a cca od 17.30 h by mali absolvovať avizovaný tréning na štadióne v Dubnici nad Váhom. "Náš sobotňajší súper nemal nejaké mimoriadne požiadavky. V pláne je akurát piatková oficiálna večera s ich zväzovými predstaviteľmi, aj s anglickým tlmočníkom. Po sobotňajšom kvalifikačnom stretnutí sa výprava San Marína presunie opäť do Piešťan, odkiaľ naberie kurz Rimini," doplnil Ivan Sochor.

Kormidelník San Marína Giampaolo Mazza urobil vo svojej nominácii na sobotňajší súboj so Slovenskom dve zmeny. Stredopoliara Mattiu Masiho nahradil ďalší záložník Luca Bonifazi a z tímu vypadol útočník Giacomo Bologna. Európsky "trpaslík" má tak k dispozícii 17-členný káder, v ktorom je najskúsenejším mužom so 42 vystúpeniami v reprezentačnom drese stredopoliar Damiano Vannucci z AC Libertas. Viac ako 20 duelov v národnom tíme odohrali ešte dvaja hráči - obrancovia Nicola Albani (29) a Carlo Valentini (27). Zaujímavosťou je, že medzi 17 futbalistami je len jediný profesionál - brankár Aldo Junior Simoncini, ktorý pôsobí v tíme San Maríno Calcio. Na druhej strane na Slovensko pricestovalo až desať zástupcov médií zo San Marína.

Aktualizovaná nominácia futbalovej reprezentácie San Marína na stretnutie so Slovenskom v D-skupine kvalifikácie o postup na ME 2008 (hrá sa v sobotu 13. októbra o 15.00 h v Dubnici nad Váhom):
Brankári: Aldo Junior Simoncini (San Maríno Calcio), Federico Valentini (Novavalmarecchia).
Obrancovia: Nicola Albani (Saludecio Calcio), Matteo Andreini (FC Tre Fiori), Giacomo Benedettini (FC Tre Fiori), Gian Luca Bollini (Novavalmarecchia), Alessandro Della Valle (Scot Due Emme), Carlo Valentini (Novavalmarecchia), Fabio Vitaioli (Secchiano Calcio).
Stredopoliari: Luca Bonifazi (FC Tre Fiori), Matteo Bugli (Secchiano Calcio), Paolo Mariotti (S.S. Pennarossa), Federico Nanni (Sant'Ermete Calcio), Davide Vagnetti (AC Juvenec/Dogana), Damiano Vannucci (AC Libertas).
Útočníci: Marco De Luigi (Santa Giustina Calcio), Manuel Marani (Morciano Calcio)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
27. apríl 2024 19:03