02.04.2003, 00:00
Autor:
HNHN

BASKETBAL. Bývalá dlhoročná trénerka desaťnásobného slovenského majstra SCP Ružomberok Natália Hejková sa oddnes posadí na trénerskú lavičku v maďarskom prvoligovom klube GYSEV-Orsi Euroleasing Šopron. Zmluva s tímom maďarského majstra znie do 30. júna 2006. (SITA)
HOKEJ. Reprezentáciu Kanady na majstrovstvách sveta vo fínskych mestách Helsinki, Tampere a Turku (26. apríla -- 11. mája) povedie kouč Los Angeles Kings Andy Murray. Králi nepostúpia do bojov o Stanleyho pohár, Murray bude preto národnému tímu k dispozícii. (SITA) u Vedenie klubu NHL Nashville Predators opäť povolalo slovenského brankára Jána Lašáka z farmy v AHL do prvého tímu. Dôvodom je zranenie dvojky Wada Flahertyho, ktorý si v počas nedeľňajšieho tréningu natiahol slabiny. (SITA)
STOLNÝ TENIS. Triumfom stolných tenistov Bieloruska sa skončila súťaž mužských tímov na 24. majstrovstvách Európy v talianskom Courmayeuri. Semifináloví premožitelia obhajcov titulu Švédov prekvapujúco zdolali vo finále aj Nemecko 3:1 a pri svojej premiérovej finálovej účasti dosiahli historický úspech. (TASR)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
18. máj 2024 07:20