StoryEditor

Stavte na víno a dojem. Týmito darčekmi zažiarite

23.12.2014, 13:20
Autor:
stlstl
Ak máte vo svojom okolí manažéra alebo milovníka IT, týmito darčekmi ich určite potešíte.

Vínotéka Guzzanti GZ 25
Víno a biznis patria dokopy. A treba ho aj dôstojne uskladniť. Ideálne sú mini domáce vínotéky – a nemusia byť „iba“ domáce. Ide v podstate o elegantný kus nábytku, ktorý sa hodí aj do riaditeľskej kancelárie. Obchodní partneri budú závidieť! Kapacita vínotéky Guzzanti je 24 fliaš a má dve teplotné zóny – pre červené a biele víno.
cena: 165 eur, predáva: Datart



Holiaci strojček Braun Cooltec CT2s
Manažér musí vyzerať dobre. V office, ale aj na cestách. Pánsky holiaci strojček Braun Cooltec CT2s vám pomôže pri úprave zovňajšku. A pre tých, čo často cestujú za biznisom, je dôležitá aj výdrž batérie – v tomto prípade funguje naplno 45 minút a nabíjanie trvá len neuveriteľných päť minút. Okrem toho Braun Cooltec CT2s ponúka systém špeciálne navrhnutých čepelí. Tie zachytávajú fúzy rastúce v rôznych smeroch.
cena 105 eur, predáva Datart



Espresso kávovar Saeco Moltio
Ak chcete pod stromčekom potešiť fanúšikov dobrej kávy, stavíte na istotu, ak siahnete po kvalitnom kávovare. Saeco Molitio pracuje ticho a espresso pripravuje rýchlo, je teda ideálny nielen domov, ale aj do kancelárie. Kávové zrná namelie na požadovanú hrubosť a nikdy sa neprehrieva.
cena 649 eur, predáva Hej.sk


Kniha Snehová guľa – život Warrena Buffeta
Máte v rodine manažéra, ktorý sa rád inšpiruje príbehmi iných úspešných ľudí? Tak ho určite potešíte príbehom jedného z najznámejších miliardárov sveta – Warrena Buffeta. Snehová guľa predstavuje príbeh najúspešnejšieho investora všetkých čias. Je zároveň kronikou obdobia, keď Buffet žil. Kniha je o to cennejšia, že Buffet sa dlhodobo bráni mediálnej pozornosti a svoj životný príbeh s médiami nezdieľa.
cena: 43 eur, predáva: Martinus.sk



Hodinky IWC PORTOFINO CHRONOGRAPH
Značka IWC Schaffhausen patrí k svetovej špičke luxusného sveta hodiniek. Ak chcete (a máte na to) darovať niečo skutočne exkluzívne náročné – no zároveň si nie ste istí vkusom obdarovaného, stavte na konzervatívnu klasiku, ktorá očarí skutočne každého. Model IWC IW391007 má náramok z kože hnedého aligátora, oceľovú pracku a postriebrený číselník. A je vodotesný do hĺbky 30 metrov.
info o cene v predajni, predáva: Sheron



Kožené puzdro na iPhone 6
iPhone je manažérska klasika. Prémiový telefón treba aj prémiovo „obliecť“. Fanúšika značky Apple určite potešíte luxusným koženým puzdrom Apple iPhone 6 Case. Puzdro zdôrazní krivky telefónu a navyše sa vďaka komfortnému a skvele zhotovenému koženému povrchu vynikajúco drží.
cena: 43 eur, predáva: Alza.sk


Prestigio MultiBoard - Výhra na firemné porady
Žiadny projektor a ani obyčajná tabuľa nebude na vašich poradách fungovať lepšie ako tento obrovský monitor, ktorý má navyše dotykové ovládanie. Môže mať až 84 palcov a umožní všetko ako klasický počítač, teda ukážka prezentácií, videokonferencie a navyše sa vie správať ako poznámková tabuľa.
info o cene u výrobcu, predáva prestigio.sk


Široký výber vín a alkoholu za férovú cenu nájdete aj v e-shope HNDRINK


 

01 - Modified: 2007-01-30 15:59:53 - Feat.: 0 - Title: Slovenský Volkswagen vyrobil už 77 777 áut Audi Q7
01 - Modified: 2023-10-24 12:31:11 - Feat.: - Title: Odmietam úvahy o mojom manažérskom pochybení pri tendri na výstavbu R1, tvrdí bývalý riaditeľ NDS 02 - Modified: 2023-10-05 22:00:00 - Feat.: - Title: Generácia Y preberá motory ekonomík. Firmy by ich mali vychovávať a poskytnúť im priestor na sebarealizáciu 03 - Modified: 2021-12-23 21:26:51 - Feat.: - Title: Keď si nepriatelia podali ruky. Duch Vianoc vytiahol mužov zo zákopov a zastavil zabíjanie 04 - Modified: 2021-12-23 11:37:54 - Feat.: - Title: Jedlo na hostine potreli petrolejom, scenárista skončil na Sibíri. Toto si o Mrázikovi nevedel 05 - Modified: 2021-12-22 08:47:46 - Feat.: - Title: Nela Slováková prekvapivo o plastikách: Nehanbím sa povedať, aké úpravy na sebe mám
menuLevel = 2, menuRoute = style/byvanie, menuAlias = byvanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
27. apríl 2024 20:12