StoryEditorSkúšali sme bratislavské bistro, ktoré má udávať trendy
Pavel Pospíšil sa vybral vyskúšať bistro U Kubistu. Test nájdete v magazíne prečo nie?!.
„Nie sme ekokazatelia ani biombudsmani. Ale keď vám jedného dňa donesieme na stôl paradajku z vlastnej kubistickej záhrady, povieme si, sny sa plnia. Najmä paprikové. Dovtedy sa budeme zo všetkých síl snažiť zohnať na trhu to najlepšie. Gramáž jedál 108 gramov je symbolická. Na tanieri máte vždy viac. Ak vám bolo málo, stačí povedať. Chceme, aby boli všetky bytosti šťastné, najedené a aby pri platení nemuseli škrípať zubami.“ Tento manifest nájdete v reštaurácii, ktorú sme sa rozhodli pre zmenu otestovať.
Okolo štýlového bistra je totiž celkom rušno. Aj v odbornej tl...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2006-06-29 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Fico bude vysvetľovať
01 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vyskúšali sme praktický Ford v životnej forme: Skvelý šesťvalec a luxus ako v SUV
02 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Zlatá doba automobilizmu: Spoznáte v kvíze všetky známe modely áut z 90. rokov?
03 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa
04 - Modified: 2024-05-04 05:30:00 - Feat.: - Title: Vlajkový model, ktorý si požičal technológiu iPhonu. Pribalil k tomu aj najlepší fotoaparát na trhu
05 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť