StoryEditor

Bizhub -- multifunkčné zariadenie

20.03.2006, 23:00

Farebné a čiernobiele multifunkčné zariadenia z modelového radu bizhub ponúkajú používateľom širokú škálu flexibilných a užitočných vlastností a funkcií pre modernú tlač, správu a distribúciu firemných materiálov a dokumentov - od praktických výstupných možností, ako napr. automatická tlač viacstranových dokumentov vo forme hotovej brožúry vrátane sedlového zošitia a zloženia, až po sofistikované možnosti automatizácie a zjednodušenia dokumentového workflow v malých aj veľkých kanceláriách. Medzi inovačné prvky patrí napr. použitie polymerizovaného tonera Simitri, vlastná nová a výkonná technológia centrálnej riadiacej jednotky Emperon alebo prepracovaný systém používateľských schránok.
Zariadenie bizhub prispieva aj k vízii bezpapierovej kancelárie. Ak používateľ skenuje alebo archivuje papierové dokumenty v elektronickej forme, môže využiť automatický obojstranný podávač, ktorý originály naskenuje rýchlosťou až 70 strán za minútu. bizhub ich automaticky uloží vo zvolenom formáte (PDF, CompactPDF, TIFF, JPEG) napríklad v adresári FTP servera.
Každý používateľ môže mať priamo v stroji vlastnú užívateľskú schránku. Tie sa dajú v zariadení nakonfigurovať a možno do nich ukladať napr. naskenované papierové dokumenty, tlačové alebo kopírovacie úlohy, ku ktorým sa možno vrátiť a kedykoľvek ich znovu vytlačiť bez posielania z počítača alebo ich napr. uložiť do kolegovej schránky. Pevný disk bizhubu s kapacitou 40 GB zabezpečí takmer neobmedzené využitie.
Faxové dokumenty je možné automaticky prijímať do pamäte bizhubu, užívateľskej schránky alebo ich archivovať priamo v adresári na FTP serveri vrátane e-mailovej notifikácie. Zariadenia bizhub poskytujú možnosti zabezpečenej tlače (PIN kód), ako aj autentifikáciu používateľov (podpora LDAP alebo integrovaný systém overovania) pre skenovanie, kopírovanie a tlač. Zariadenia bizhub sú dostupné od najmenšieho modelu bizhub 130f pre menšie kancelárie až po vlajkovú loď Konica Minolta - farebné zariadenie bizhub C450.

menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
03. máj 2024 21:07