StoryEditor

SingStar: nezabudnuteľná zábava na párty

01.08.2007, 19:02

Hľadáte spôsob, ako ozvláštniť párty u vás doma, aby boli ešte viac "in" a plné zábavy? Skúste karaoke, za ktorých netreba chodiť do baru. Stačí mať niektorý z 5 titulov série Sing Star na Playstation 2.

Samotná hra ponúka tri herné režimy: Sing Mode (základný spevácky režim pre jedného speváka), Pass the Mic (multiplayerové party hry, v ktorých si hráči podávajú mikrofón) a Battle (spevácky súboj). Okrem toho pre skutočné spevácke talenty aj režim Star Maker (budovanie kariéry), ktorý ponecháme bokom. Najzábavnejšie sú súboje jednotlivcov či skupiniek ľudí, ktorí idú pri spievaní vypľuť dušu k radosti všetkých naokolo, ktorí sa výborne bavia. K hre sa dá dokonca pripojiť aj Eye Toy kamera, takže si spevák a jeho okolie dokáže naplno vychutnať najlepšie momenty poväčšinou zábavného vystúpenia.

Táto zábavná hra je ešte lepšou verziou súťaže Superstar, na ktorej sa zabáva celé Slovensko. Tu vyhráva najmä ten, čo sa nekašle a napriek nedokonalému sluchu si z plných pľúc zaspieva. Nie nadarmo sa zo SingStar stala vo svete najobľúbenejšia party hra. Ak teda plánujete nejaký poriadny mejdan, je Sing Star "to pravé orechové" na rozpumpovanie zábavy.

menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
12. máj 2024 19:46