StoryEditor

Desať aplikácií, ktoré by nemali chýbať vo vašom mobile

21.10.2013, 03:00
Pozrite si výber zaujímavých doplnkov, ktoré vám spríjemnia život so smartfónom.

Aplikácie vlastne robia z mobilných telefónov inteligentné smartfóny. Každý má tie svoje, no zorientovať sa v obrovskom výbere tisícov doinštalovateľných doplnkov je problém. Vybrali sme pre vás desať, ktoré by vo vašom smartfóne určite nemali chýbať, a vôbec nezáleží na tom či používate Android alebo výrobky od značky Apple. Navyše všetky spomenuté aplikácie sú zadarmo. 

Tieto aplikácie by nemali vo vašom smartfóne chýbať


Ukáže najlepšie fotografie - Instagram   

Moderná sociálna sieť, ktorá umožňuje zdieľanie či vyhľadávanie obrázkov. Je to vlastne „malý Facebook“, ktorý obsahuje len fotografie. Tie môžu byť navyše doplnené rôznymi filtrami, ktoré ich vedia urobiť zaujímavejšími. 

Na stiahnutie: Android 

Na stiahnutie: iOS

Povie vám, akú majú obsluhu - Foursquare 

Chcete zistiť, čo si v podniku nemáte objednať, či sa dá platiť kartou alebo akú má obsluhu? Aj tieto všetky komentáre často nájdete prostredníctvom danej aplikácie. Stačí len určité miesto jednoducho vyhľadať. To navyše platí aj pre mnoho iných miest. 

Na stiahnutie: Android 

Na stiahnutie: iOS

Ukáže policajné hliadky aj zápchy - Waze

Cestovanie autom pomocou tejto aplikácie vám môže ušetriť čas, no tiež peniaze. Waze aj na Slovensku funguje pomerne veľmi dobre, najmä vo väčších mestách a upozorňuje na zápchy, ktoré vám pomôže jednoducho obísť. Komunita navyše cez ňu zdieľa aj postavenie policajných hliadok. 

Na stiahnutie: Android 

Na stiahnutie: iOS

Vyhľadáva denné menu v reštauráciach okolo vás - Obedovat.sk

Aplikácia poteší veľkou databázou gastronomických zariadení, ktoré ponúkajú napríklad denné menu. Ihneď si tak viete zistiť, kde sa reštaurácia nachádza, koľko stojí menu a ako v nej vyzerá. 

Na stiahnutie: Android 

Na stiahnutie: iOS

Počíta vaše kalórie - Moves

Pokiaľ milujete prehľadne spracované aplikácie, Moves si vás získa. Systém na pozadí sleduje vašu dennú aktivitu, ktorú chronologicky zapisuje a vyhodnocuje. Algoritmus sám vyhodnocuje či práve chodíte, bežíte alebo sa pohybujete v dopravnom prostriedku. Následne tak viete, koľko ste prechodili alebo spálili kalórií.  

Na stiahnutie: Android 

Na stiahnutie: iOS

Pozná všetky piesne - Shazam

Práve hrajú skladbu, ktorá sa vám páči a vy neviete alebo si nedokážete spomenúť na jej meno? Shazam zistí všetko za vás a do pár sekúnd môžete mať túto hudbu navyše stiahnutú v telefóne. 

Na stiahnutie: Android 

Na stiahnutie: iOS

Prečíta kódy - QRReader

Mnoho užitočného obsahu sa skrýva za štvorcovými 2D kódmi. Aby ste sa k nemu dostali, stačí vlastniť jednoduchú aplikáciu. 

Na stiahnutie: Android 

Na stiahnutie: iOS

Podrobné počasie - Yahoo Weather 

Veľmi prehľadné a podrobne spracované počasie, ktoré je navyše aj presné. Okrem hodinovej predpovede disponuje aj náhľad na desať dní dopredu, mapu, aktuálnu vlhkosť či pravdepodobnosť zrážok. 

Na stiahnutie: Android 

Na stiahnutie: iOS

Svetobežka

Aplikácia patrí Ministerstvu zahraničných vecí a používateľom ponúka všeobecné rady pri ceste do zahraničia alebo čo robiť pri nehode. Navyše obsahuje aj všetky zastupiteľstvá Slovenskej republiky po celom svete spolu s podrobným kontaktom na ne. 

Na stiahnutie: Android 

Na stiahnutie: iOS

 

Snímky: archív

01 - Modified: 2005-08-01 14:43:00 - Feat.: 0 - Title: Vyše stonásobné prekročenie limitu síry v nafte zaznamenala SIŽP
01 - Modified: 2022-03-25 11:54:19 - Feat.: - Title: Túto appku si radšej okamžite vymaž. Kradne citlivé údaje 02 - Modified: 2022-03-04 11:51:18 - Feat.: - Title: Rusi sa už neposadia do švédskych sedačiek v teplákoch od Nike. Svoju činnosť pozastavuje v Rusku aj Airbnb 03 - Modified: 2021-12-12 22:58:26 - Feat.: - Title: iPhone 13 mini je malá raketa 04 - Modified: 2021-11-28 18:19:35 - Feat.: - Title: Hľadáte bezdrôtové slúchadlá? Tu je náš pestrý výber do 200 eur 05 - Modified: 2021-10-29 13:26:40 - Feat.: - Title: S týmito telefónmi spravíte najlepšie fotky
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
05. máj 2024 01:26