Tráviace problémy po sviatkoch? Gastroenterológ radí, ako sa s tým vyrovnať
Sviatky sú za nami, čo teraz?
Sviatky sú za nami, čo teraz?
Krajina sa začína vracať do normálu, ich sa to však zatiaľ netýka.
Ktoré jedlá pomáhajú a ktoré naopak škodia?
Nové podniky vznikali postupne počas celého minulého roka, desiatky každý mesiac.
Ide o navýšenie pomoci, ktorá doteraz pre cestovný ruch a gastro predstavovala 100 miliónov eur.
Len máloktoré potraviny sú tak často na pranieri ako práve údeniny a mäsové výrobky. Kedy spôsobujú rakovinu a kedy sú, naopak, chutnou delikatesou?
Prečítajte si rozhovor s Rastislavom Neupauerom, výkonným riaditeľom Mäsovýroba Štefan Knižka.
Prečítajte si rozhovor s Margit Slimákovou, jednou z najvplyvnejších českých expertiek v oblasti zdravého životného štýlu, zdravej výživy a prístupu k zdravotnej starostlivosti.
Majiteľ východoslovenskej reštaurácie priblížil, čo musí zažívať každý mesiac, ak sa chce dostať k finančnej pomoci od štátu.
Účinným testom, ako zistiť či ide o hlad alebo len maškrtenie, je položiť si otázku, či by nás uspokojil tanier uvarenej zeleniny alebo čokoládová sušienka.
Predajcov kávy počas minulého roka zasiahol výpadok jedného z najdôležitejších predajných kanálov, kaviarní. Ľudia neprestali piť kávu a svoj záujem presmerovali na e-shopy či maloobchod.
50 percent dosiahol v niektorých prípadoch predaj cez drive-thru.
Väčšina jarných byliniek v sebe spája hneď dve funkcie: dodajú telu vitamíny po zime a zároveň sú aj liečivé.
Na ceste za štíhlejším a zdravším telom je vždy dôležité vyhnúť sa hladovaniu a zamerať na správne druhy potravín.
Veľkonočné prejedanie môže byť kritické pre zdravý ľudský organizmus.