Sledujte nás na Instagrame
@hospodarske_novinyEšte v októbri sa mrazená pizza Ristorante nachádzala medzi výrobkami dvojakej kvality potravín. Na Slovensku mal totiž známy výrobok od firmy Dr.Oetker iné zloženie ako v susednom Rakúsku. Mal napríklad menej syra mozzarella či paradajok. Najnovšie značka prekvapila tým, že sa rozhodla rozdiely odstrániť a receptúru zjednotiť pre celú Európu. Za vyššiu kvalitu si však Slováci budú musieť aj náležite priplatiť.
„Na základe spätnej väzby sme sa rozhodli zaviesť sortiment mrazených pízz Dr.Oetker Pizza Ristorante v rovnakej podobe, ako ho pozn
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Denný prehľad správ emailom
Dostávajte každý deň nové informácie zo sveta politiky, ekonomiky a biznisu.
Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.