Sledujte nás na Instagrame

@hospodarske_novinyFacebook
23.02.2018, 00:00

Koniec dvojitej kvality potravín. Známa pizza je na Slovensku rovnaká ako v Rakúsku

Značku Ristorante po novom dostanú Slováci vo vyššej kvalite, za ktorú si však priplatia.

Koniec dvojitej kvality potravín. Známa pizza je na Slovensku rovnaká ako v Rakúsku
Zdroj: Reuters

Ešte v októbri sa mrazená pizza Ristorante nachádzala medzi výrobkami dvojakej kvality potravín. Na Slovensku mal totiž známy výrobok od firmy Dr.Oetker iné zloženie ako v susednom Rakúsku. Mal napríklad menej syra mozzarella či paradajok. Najnovšie značka prekvapila tým, že sa rozhodla rozdiely odstrániť a receptúru zjednotiť pre celú Európu. Za vyššiu kvalitu si však Slováci budú musieť aj náležite priplatiť.


„Na základe spätnej väzby sme sa rozhodli zaviesť sortiment mrazených pízz Dr.Oetker Pizza Ristorante v rovnakej podobe, ako ho pozn

Nedozvedeli ste sa všetko?

Vyskúšajte digitálne predplatné a dočítajte článok až do konca.
-89%

MIMORIADNA AKCIA

Získajte prístup ku kompletnému obsahu
len za 1 €

VYSKÚŠAŤ

Už máte predplatné?
Prihláste sa

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.

Denný prehľad správ emailom

Dostávajte každý deň nové informácie zo sveta politiky, ekonomiky a biznisu.

Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.