StoryEditor

Od celiakii k blogu. Od blogu k podnikateľskému plánu

20.08.2018, 00:00
Out of the box
Vyrábať i predávať bez odpadu výrobky, ktoré môžu jesť vegáni i ľudia s intoleranciou lepku. Takúto netradičnú kombináciu dokázal zostrojiť ambiciózny manželský pár Daniela a Matúš Zvalovci. V ich predajni pekárenských výrobkov U dobrožrúta v centre Bratislavy nájdu ľudia výrobky určené pre úzku cieľovú skupinu. Konateľka predajne Daniela Zvalová vyrába pre celiatikov.
Rodinný podnikateľský nápad vznikol, paradoxne, vďaka celiakii, ktorou začala trpieť už pred takmer trinástimi rokmi. „To bola príčina, prečo sme museli začať variť inak. Začalo nás to fascinovať a skúšali sme iné rozmery. Skúšali sme aj raw stravovanie, byť striktnými vegánmi, ale všade sme narážali na určité obmedzenia, vďaka čomu sme sa rozhodli zvoliť si ...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
26. apríl 2024 14:49