Sledujte nás na Instagrame

@hospodarske_novinyFacebook
20.08.2018, 00:00

Od celiakii k blogu. Od blogu k podnikateľskému plánu

Out of the box

Vyrábať i predávať bez odpadu výrobky, ktoré môžu jesť vegáni i ľudia s intoleranciou lepku. Takúto netradičnú kombináciu dokázal zostrojiť ambiciózny manželský pár Daniela a Matúš Zvalovci. V ich predajni pekárenských výrobkov U dobrožrúta v centre Bratislavy nájdu ľudia výrobky určené pre úzku cieľovú skupinu. Konateľka predajne Daniela Zvalová vyrába pre celiatikov.
Rodinný podnikateľský nápad vznikol, paradoxne, vďaka celiakii, ktorou začala trpieť už pred takmer trinástimi rokmi. „To bola príčina, prečo sme museli začať variť inak. Začalo nás to fascinovať a skúšali sme iné rozmery. Skúšali sme aj raw stravovanie, byť striktnými vegánmi, ale všade sme narážali na určité obmedzenia, vďaka čomu sme sa rozhodli zvoliť s

Nedozvedeli ste sa všetko?

Predplaťte si jeden z troch digitálnych balíkov a získajte neobmedzený prístup k digitálnemu obsahu s ktorým vám nič neunikne.

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.

Denný prehľad správ emailom

Dostávajte každý deň nové informácie zo sveta politiky, ekonomiky a biznisu.

Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.