seniori, dôchodky, financieDreamstime
StoryEditor

Fitek Slovensko bude spolupracovať s globálnym lídrom

15.10.2018, 12:40
Autor:
klkl
Fitek okrem Slovenska pôsobí v Estónsku, Lotyšsku, Litve, v Česku, Srbsku a Bosene a Hercegovine.

Firma Fitek, ktorá sa zaoberá finančnou  automatizáciou podpísala partnerstvo s globálnym lídrom v oblasti služieb source-to-pay, elektronickej fakturácie a inovatívnych finančných služieb, spoločnosťou Basware.

Fitek tak bude Basware zastupovať v regióne strednej a východnej Európy.  „Teší ma, že nás spoločnosť Basware vidí ako rýchlo sa rozvíjajúcu spoločnosť v strednej a východnej Európe. Naše portfólia služieb sa výborne dopĺňajú a reagujú na obchodné trendy. Spoločne prinášame moderné elektronické služby de CEE regiónu,” povedal šéf Fiteku Ján Mindek.

Spolupráca sa týka predovšetkým oblasti spracovania faktúr, automatizácie tzv. “accounts payable” a sieťových služieb Basware

„Sme nadšení rozšírením našej partnerskej základne v strednej a východnej Európe. Technológie Basware v kombinácii s dobrou znalosťou trhu spoločnosti Fitek sú víťazným receptom pre firemných zákazníkov všetkých veľkostí,“ dodal k novému partnerstvu Ilari Nurmi z Basware.

Fitek okrem Slovenska pôsobí v Estónsku, Lotyšsku, Litve, v Česku, Srbsku a Bosene a Hercegovine. Cieľom inovačných riešení Fiteku je zníženie nákladov zákazníkov a optimalizácia a zrýchlenie finančných procesov.

Basware patrí ku globálnym lídrom v oblasti siteťových source-to-pay riešení, e-fakturácii a inovatívnych finančných službách. Pôsobí vo viac ako sto krajinách na svete, čo z neho robí najväčšiu otvorenú obchodnú sieť na svete.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
19. apríl 2024 23:06