Sledujte nás na Instagrame

@hospodarske_novinyFacebook
31.01.2019, 00:00

Kupujú choré poľské mäso. A sú na našich hraniciach

Mäso z chorých kráv spracúvali aj ďalšie poľské bitúnky. Slovenské úrady pátrajú, či prišlo aj na Slovensko.

Kupujú choré poľské mäso. A sú na našich hraniciach
Zdroj: TASR

Sú okrem bitúnku v poľskom meste Lodž aj ďalšie podniky, ktoré spracúvajú hovädzie mäso z chorých zvierat? Túto otázku si položil poľský reportér denníka Natemat a rozhodol sa to overiť na vlastnej koži: vydával sa za chovateľa dobytka a šiestim bitúnkom ponúkol choré krav

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.

Nedozvedeli ste sa všetko?

Digitálne predplatné

Získajte prístup ku kompletnému obsahu

KÚPIŤ

Už máte predplatné?
Prihláste sa

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.

Denný prehľad správ emailom

Dostávajte každý deň nové informácie zo sveta politiky, ekonomiky a biznisu.

Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.