Pivo sa vyrába iba zo štyroch prírodných surovín – voda, slad, chmeľ a pivovarnícke kvasnice.Pixabay
StoryEditor

Pivovary lákajú na pivo oprašovaním malých konceptov

03.02.2020, 23:00

Obľúbené „na jedno“ v žargóne pivárov zvyčajne sľubuje príjemný zážitok. Lenže výčapy nachádzajúce sa v blízkosti staníc či nákupných zón na ľudí často nepôsobia príliš vábne. Najväčší pivovar v Česku, Plzeňský Prazdroj, nedávno rozbehol plán, ako to využiť. Prvú krčmu s názvom Na stojáka, ktoré majú byť zamerané práve na túto klientelu, otvoril koncom minulého roka v Mladej Boleslavi. „Projekt Na stojáka chceme rozvíjať aj v tomto roku. Máme vytypované ďalšie lokality, ale všetko je zatiaľ vo fáze rokovaní,“ uvádza obchodný riaditeľ Plzeňského Prazdroja Tomáš M...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-11 09:01:14 - Feat.: - Title: Sto rokov rybích lahôdok zo Žiliny 02 - Modified: 2024-03-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Lacnejšie veľkonočné nákupy? Reťazec zrušil daň z pridanej hodnoty pre stovku základných potravín 03 - Modified: 2024-03-06 09:48:28 - Feat.: - Title: Štát nás dostal do kritickej situácie, tvrdia pekári. Zmena legislatívy sa odráža aj na cenách chleba 04 - Modified: 2024-03-01 12:44:00 - Feat.: - Title: Potravinári môžu žiadať o odvodovú úľavu za marec. Rozšíril sa aj ich okruh 05 - Modified: 2024-03-01 13:47:10 - Feat.: - Title: Mikroténové vrecká z obchodov čoskoro zmiznú alebo si za ne zaplatíme
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
25. apríl 2024 07:34