Sledujte nás na Instagrame
@hospodarske_novinyKrekry zo zvyšného mláta pri výrobe piva, sušienky z kávovej usadeniny alebo čipsy z drviny červenej repy, ktorá zostane po vylisovaní šťavy. Všetky tieto projekty majú spoločné, že budú na výrobu jedla využívať niečo, čo by sa inak vyhodilo. „Najďalej je projekt s Plzenským Prazdrojom, pri ktorom využívame zvyšok pri výrobe piva, čo je mláto. Za uplynulý rok a štvrť sme si prešliapali celý proces legislatívne, hygienicky a technicky. Vraciame späť niečo, čo skonč
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 84% na dočítanie.
Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Denný prehľad správ emailom
Dostávajte každý deň nové informácie zo sveta politiky, ekonomiky a biznisu.
Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.