StoryEditorPandémia urýchlila rozvoj reštauračných drive-in služieb
50 percent dosiahol v niektorých prípadoch predaj cez drive-thru.
Viacero kaviarenských a fastfoodových reťazcov urýchlilo aj pre pandémiu ochorenia COVID-19 rozvoj svojich služieb predaja do áut zákazníkov. Okrem veľkých hráčov na trhu plánujú vybudovať výdajné okienko pre zákazníkov v automobiloch aj niektoré menšie firmy, ktoré ho doteraz nemali. V mnohých krajinách po celom svete bola služba drive-in jednou z mála možností, ako si v minulých mesiacoch mohli zákazníci užiť svoje jedlo aj bez návštevy podniku. Mnoho reťazcov rýchleho občerstvenia aktuálne stavia na to, že tát...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-03-18 09:00:43 - Feat.: - Title: Bageta či bolonské špagety. Zoznám sa s ostro stráženými potravinami, kvôli ktorým sú niektoré krajiny ochotné sa súdiť
02 - Modified: 2024-03-15 11:00:00 - Feat.: - Title: Brunch je v Bratislave čoraz populárnejší. ZOZNAM našich obľúbených podnikov, kde ťa čaká z neskorých raňajok gastrozážitok
03 - Modified: 2024-03-13 23:00:00 - Feat.: - Title: Týchto sedem každodenných vecí brzdí vaše chudnutie
04 - Modified: 2024-03-12 15:15:30 - Feat.: - Title: Nielen mrazená pizza, rizikom sú aj vegánske náhrady. Štúdia odmietla vysoko spracované potraviny
05 - Modified: 2024-03-06 18:21:16 - Feat.: - Title: Objednávka aj za 500 eur. Slováci míňajú na donášky jedla, jedna z platforiem hlási nárast dopytu o 60 percent